fredag 23 januari 2009

Trevlig helg, everybody!


Härligt väder å ute på promenad. Ungarna i pulkan å hundarna springandes runt fötterna, som vanligt.

Linn envisades om att få gunga så med lite bort forslade av snö så lyckades hon till slut få sig lite fart. Å även så skulle hon åka bobby car ner för snöhögen....gick inte lika bra det men det slutade med att jag drog henne runt kvarteret på bobby caren i hundkopplet, gick riktigt fint!

Är nu i full gång att försöka packa. Drar i morgon bitti till RBV där husvagnen står på sparlåga...kanske 7 grader. Men fort blir det varmt å mysigt. Där ska vi vara till måndag om vädret vill det. Känns så himmla härligt att fara dit å få åka lite skoter, åka pulka i backarna, sparka ut i vischan(då var det där med stavningen å...???) å bara njuta av ingenting!!

Sen efter det, på måndag bär det av till min högravida kära kusin å nära vän, Jessica. Blir å sova över där å "ta hand om" henne...hihi nää kanske inte men bara umgås, å Linn å Gustav få leka. Ska bli himla kul får se hur länge man stannar, bara hon nu sköter sig å verkligen vilar när hon behöver det!! Så tar jag hand om barna!! Å att hon inte städar ihjäl sig bara för att jag kommer.....HÖR DU DET, LÅT BLI!!!!

Inga kommentarer: