tisdag 10 februari 2009

HUS HUS HUS HUS HUS HUS.....

Det är det som är i tankarna just nu.
Vet man säkert när något bara är rätt, att det verkligen är det man ska ha....hmmm svårt tycker jag.

TANKAR INNAN VI SETT DET!

Väl renoverat hus, saknas lite lister, På börjat garage, men ganska mycket pengar i att göra det färdigt. Fin stor tomt. Allt bytt å gjort nytt i ett gamalt hus. Så som fönster, el avlopp tak mm Något som passar oss super.

TANKAR NU, NÄR VI SETT DET Å DET GÅTT NÅN DAG!

Frächt renovera men inte färdigställt det lilla. Små jobb lite här och där. Saknas lister i tak och runt nästan alla fönster. Mycket mysigt hus men litet. Fina sovrum, men är det för få??? Huset är omålat å MÅSTE målas i sommar + garage. Granne väldigt nära huset. Stort plus var en stor lada. Stor fin tomt, av det man såg i ovädret. JÄTTE fin altan. Bra till, en jätte mysig by, med skola, föskola å två dag mammor fins. Endast 2.2 mil in till stan, 1 mil till Bureå..

Mina slutliga tankar just nu är att det är ett ställe å ett hus som jag verkligen skulle vilja ha. Lantligt, med skog, stor markyta. Gamledags hus med lite vinkar å vrår. Allt bytt som är dyrt i huset. "Enda" måste är att måla huset å graget men det stora MEN:et är.....ÄR DET FÖR LITET FÖR OSS???

Man kanske inte ska köpa ett hus som man ryms precis just nu. Vem vet(å då inte ens jag) om det blir fler barn senare å då ryms vi inte. Man kanske inte ska börja med att planera att dela av rum för att rymmas...eller????
HJÄÄÄÄÄÄLP???????!!!!

Inga kommentarer: