onsdag 17 juni 2009

IKEA...

Jaa...efter om och men så slutade de i alla fall men min lill Renå+ släp. Å jag säger redan nu, vilken jäkla tur att vi hade släpet med oss!!

Kull å kanske "billig" dag på ikea. Gabbis sängar var den största anledningen att vi drog dit. Hon hade kollat på lagersaldot så vi inte skulle åka i onödan...34 jaa så många ska det väl inte gå under en natt å några timmar.

Anlände till Sundsvall å MM stod först. Skulle böna å be att de hade tid å fixa 3 fotosmycken, i störta fall till Angelica som verkligen behöver det på torsdag å det gick fint!


Å så var det ju sängarna på ikea....HUR får man göra så här?? Lagersaldot visar tydligen oxå de som ligger på stor lagret....alltså längst upp i ta det själv lagret å där får de INTE ta ner något när butiken är öppen....å de två sista sängarna såldes ca 1 minut innan vi han fram. SUCKA kan man bara säga. men men efter om och men så fick hon gratis frakt på sängarna å de skulle komma på tisdag.

Ikea slut å på MM igen. Men inte hade de färdigt....Lotta tjatade lite å till slut så blev det lovat, på ca en timme till skulle vi få smyckerna å jag skulle då få ringa till kära Angelica å skoja lite....för att sen få göra henne ganska överlycklig.
Så lycklig så jag förtjänade dessa....

Inga kommentarer: