måndag 9 mars 2009

Kändis på annan ort!








Se på den, man hinner bara vara på annan ort i några dagar så hamnar stumpan i tidningen på två bilder. (blädra längre ner å kika där på bildspelet)Skid stjärnan poserade med mamma på ena bilden å med självaste Vasa på den andra...(eller?)

BILDER FRÅN TIDNINGEN:




Om ni tittar noga så ser ni även Simon m vagnen å Fredrik till vänster(men de skars bort i tidningen)

Annars var denna dag fyllt av sol å sol. Vi tog en riktigt lång promenad med pulker å bobbar. Maria jobbade tyvärr men vi andra gav oss ut. Tog oss en lunch på Monroe å Linn var inte riktigt pigg å ville inte ha något. Visades sen att hon hade 39 graders feber, satt därför likblek å halv sov på bobben hem. Å hur lätt var det då, när solen sken så tinade det allt mer så var gångbanor å vägar riktig torr asfallt så var det bara å bära barna med bobbar + Mea som sov i kälken.




Blev som sagt en längre prommis än tänkt så när vi kom hem packade vi ihop, tryckte i Linn lite alvedon å sen begav vi oss till Gävle för att möra upp Gabbi.

Å historien om Gabbi går så här.....
Bestämmde sig snabbt å enkelt(enkelt å enkelt?) att flyga ner till Stockholm, hade hittat sig en bil, nästa lika pärla som jag äger...
Så därför visade hon sitt jag i självase Gävle när vi var där.
Följdes därefter åt(fast i två bilar) till Sundsvalla där vi tog oss en sväng på IKEA för shopping(igen) och mat intag.

Å lilla Linn som snabt fick feber igen var inte allt för pigg i bilen. Men tura vi så hade apoteket öppen vid IKEA lite alvedon igen så gjorde det susen å en piggelinas Linn fick vandra med oss runt. En lite tväris sväng till morbror Danne igen å sen hemmåt. Klev innan för dörren vid halv tolv....lätt tärd(å ändå så körde inte jag)

Tack Fredrik å Maria för en underbar helg.

Inga kommentarer: