tisdag 18 november 2008

ny dag!

kom just hem efter lämnat Linn på dagis å tagit mig en prommis med damp hundarna...man blir grååå hårig tt gå med Grimmy....crazzy!!!
Gjort det vanliga bestyren, diskat undan, bäddat plockat så nu ska jag inte göra nå mer sånt.
Stickade igår färdigt mössan till Mea...Hur långt har du hunnit Camilla???(på vad det nu skulle bli!!)
Sitter å skriver här utan en knapp på A...blir som att stanna upp varje gång å koncentrera sig innan man trycker....hmmm vad kan det bero på Simon att det är borta???.....(behärska dig!!)

Börjar nu faktiskt längta ut å typ jobba lite, inte heltid eller så, skulle sakna stumporna mycket då men till å börja med nån kväll här å där, få lite SEMESTER!!! Får nu ta det här med ammningen först å se hur länge det blir att hel amma.

Så var det här med träningen å, Gabbi f-n vi måste ta tag i det nu, skärpning på oss!! Men måste då glatt medela alla att jag har bara 2,5 kg kvar till min "riktiga" vikt.,.....bra gjort av mig....fast det känns inte så.
Med en hängig mage av lös skinn, tuttarna skiljer det tre storlekar(bara för att jag ammar på endast en sida, får skylla mig själv) ammnings BH ett måste(ICKET så sexigt) å allt för ofta går man omkring i sina fulaste hängigaste kläder( men F-N vad de är sköna) Men trotts allt detta verkar herr sambo vilja mer än se på mig..*blink,blink* hihi

Jaja bra för nu, verkar bli en bra dag detta....hoppas ni andra har det å. Å förästen har glömt å skicka kramar till dig som för ett tag sedan verkligen behövde det, å det behövs fortfarande Hoppas allt ordnar sig till det bästa för er alla, vad nu det bästa är kan bara framtiden utvisa. men kram kram på dig i alla fall!!!

Inga kommentarer: